ClickCease
 

Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Дата складання: 28.04.2021
Остання редакція: 29.04.2021
Конфіденційність користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту.


Загальні положення
Дана політика конфіденційності та захисту персональних даних (надалі - Політика) регламентує порядок, умови та перелік персональних даних, які передаються власнику сайту, умови зберігання персональних даних, права та обов'язки користувачів та дотримання політики конфіденційності.

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних розроблена у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI (далі – Закон).

Під персональними даними розуміються відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

В такі персональні дані можуть входити: ім'я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, IP-адреса. Такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від Вас, наприклад, при реєстрації на сайті, наданні контактних даних, інформації отриманої із банківської картки або платежів, а також іншу особисту інформацію, яку Ви добровільно надали нам.

Ми також можемо отримати дані, фіксуючи, як Ви взаємодієте з нашими сайтами, продуктами чи послугами. Наприклад, ми можемо використовувати технології, такі як файли cookie.

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень даної Політики, Ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному Вашому наступному візиті.

Ми також можемо отримувати дані від державних та сторонніх комерційних організацій, наприклад, шляхом купівлі результатів статистики інших компаній для підтримки наших послуг.

Наші персональні дані включають ім'я, стать, назву підприємства, посаду, поштові та електронні адреси, номери телефону. Ми також збираємо інформацію, яку Ви надаєте нам, та зміст повідомлень, які Ви надсилаєте, інформацію про направлені запити, або питання чи інформацію.

Власник сайту дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від Вас під час користування сайтом, та гарантує збереження такої інформації та її захист.

За умови користуванням сайтом та послугами, які надаються власником сайту, Ви погоджується з усіма правилами та умовами Політики і враховуєте, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

Перед початком використання сайтом/послугами сайту, просимо ознайомитися з даною Політикою.


Використання та мета збору персональних даних.
Персональна інформація відвідувачів сайту, зібрана при реєстрації, переважно використовується для надання послуг у відповідності з Вашими потребами, в першу чергу для надання послуг або у договірних відносинах, а також для відповідей на Ваші запитання.

Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях, а саме повідомляти Вас про нові можливості, акції та інші новини. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами своїх даних. Персональні дані, які ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не буде зберігатися довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей.



Конфіденційність персональних даних.
Ваші персональні дані, які ми отримали від Вас, є конфіденційною інформацією, яка охороняється у відповідності до законодавства України.

Ми не надаємо і не розкриваємо Ваші персональні дані третім особам, без Вашої письмової згоди, за винятком випадків, коли надання такої інформації передбачено діючим законодавством України на письмовий запит відповідного органу .



Права та обов'язки Користувача

Ви маєте право:
  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;

  • на доступ до своїх персональних даних;

  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику сайту проти обробки своїх персональних даних;

  • пред'являти вимогу власнику сайту щодо зміни або знищення своїх персональних даних;

  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  • відкликати згоду на обробку персональних даних.
Будь-яка інформація/заява або вимога щодо використання, зміни або знищення Ваших персональних даних, здійснюється лише шляхом письмового або електронного звернення, за умови можливості Вашої ідентифікації.

Під час користування сайтом, Ви приймаєте на себе наступні зобов'язання::

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.


Сторонні веб-сайти
Наш веб-сайт містить гіперпосилання на інші сайти та деталі про веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування, та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.



Оновлення інформації
Будь-ласка, своєчасно повідомляйте нас, якщо Ваша персональна інформація, яка знаходиться у нас, потребує оновлення чи виправлень.
Конфіденційність користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту.


Загальні положення
Дана політика конфіденційності та захисту персональних даних (надалі - Політика) регламентує порядок, умови та перелік персональних даних, які передаються власнику сайту, умови зберігання персональних даних, права та обов'язки користувачів та дотримання політики конфіденційності.

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних розроблена у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI (далі – Закон).

Під персональними даними розуміються відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

В такі персональні дані можуть входити: ім'я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, IP-адреса. Такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від Вас, наприклад, при реєстрації на сайті, наданні контактних даних, інформації отриманої із банківської картки або платежів, а також іншу особисту інформацію, яку Ви добровільно надали нам.

Ми також можемо отримати дані, фіксуючи, як Ви взаємодієте з нашими сайтами, продуктами чи послугами. Наприклад, ми можемо використовувати технології, такі як файли cookie.

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень даної Політики, Ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному Вашому наступному візиті.

Ми також можемо отримувати дані від державних та сторонніх комерційних організацій, наприклад, шляхом купівлі результатів статистики інших компаній для підтримки наших послуг.

Наші персональні дані включають ім'я, стать, назву підприємства, посаду, поштові та електронні адреси, номери телефону. Ми також збираємо інформацію, яку Ви надаєте нам, та зміст повідомлень, які Ви надсилаєте, інформацію про направлені запити, або питання чи інформацію.

Власник сайту дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від Вас під час користування сайтом, та гарантує збереження такої інформації та її захист.

За умови користуванням сайтом та послугами, які надаються власником сайту, Ви погоджується з усіма правилами та умовами Політики і враховуєте, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

Перед початком використання сайтом/послугами сайту, просимо ознайомитися з даною Політикою.


Використання та мета збору персональних даних.
Персональна інформація відвідувачів сайту, зібрана при реєстрації, переважно використовується для надання послуг у відповідності з Вашими потребами, в першу чергу для надання послуг або у договірних відносинах, а також для відповідей на Ваші запитання.

Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях, а саме повідомляти Вас про нові можливості, акції та інші новини. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами своїх даних. Персональні дані, які ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не буде зберігатися довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей.



Конфіденційність персональних даних.
Ваші персональні дані, які ми отримали від Вас, є конфіденційною інформацією, яка охороняється у відповідності до законодавства України.

Ми не надаємо і не розкриваємо Ваші персональні дані третім особам, без Вашої письмової згоди, за винятком випадків, коли надання такої інформації передбачено діючим законодавством України на письмовий запит відповідного органу .



Права та обов'язки Користувача

Ви маєте право:
  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;

  • на доступ до своїх персональних даних;

  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику сайту проти обробки своїх персональних даних;

  • пред'являти вимогу власнику сайту щодо зміни або знищення своїх персональних даних;

  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  • відкликати згоду на обробку персональних даних.
Будь-яка інформація/заява або вимога щодо використання, зміни або знищення Ваших персональних даних, здійснюється лише шляхом письмового або електронного звернення, за умови можливості Вашої ідентифікації.

Під час користування сайтом, Ви приймаєте на себе наступні зобов'язання::

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.


Сторонні веб-сайти
Наш веб-сайт містить гіперпосилання на інші сайти та деталі про веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування, та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.



Оновлення інформації
Будь-ласка, своєчасно повідомляйте нас, якщо Ваша персональна інформація, яка знаходиться у нас, потребує оновлення чи виправлень.
Пишіть: info@coun.com.ua
© 2021 Всі права захищені.
Дзвоніть : +38 (068) 231 39 76